Gats i Gossos

A la Clínica Veterinària QVets, ens dediquem a proporcionar un tracte amable, respectuós i de Qualitat. Amb una àmplia gamma de serveis i assessorament per a la salut dels vostres estimats amics animals, la nostra passió per la medicina veterinària es reflecteix en tot el que fem.

Consultes Veterinàries

Les nostres consultes veterinàries aborden una àmplia varietat de qüestions de salut i medicina preventiva. Des de revisions periòdiques, plans de vacunació i desparasitació, fins a cures bàsiques i consultes especialitzades. L’equip professional i amable de QVets està aquí per escoltar les vostres preocupacions i proporcionar el millor tractament per als vostres animals de companyia.

Laboratori de Darrera Generació

Disposem d’un laboratori propi amb tecnologia de referència per a realitzar tota mena d’anàlisis (com hemogrames, bioquímica, perfils sanguinis, diagnòstics parasitològics, anàlisis d’orina i fecals, entre altres). El que fa únic el nostre laboratori és la introducció de poderoses eines equipades amb intel·ligència artificial (IA). Aquestes eines ens permeten analitzar mostres biològiques amb una precisió i eficiència excepcionals. Proporcionant resultats ràpids i precisos per a un diagnòstic acurat. A més, col·laborem amb laboratoris de referència externs que completen la gamma de proves disponibles.

Diagnòstic per Imatge

Els nostres equips de diagnòstic per imatge avançats inclouen radiografies, ecografies i endoscòpia d’alta qualitat realitzades en la mateixa clínica. Aquestes eines ens permeten obtenir diagnòstics més precisos i planificar tractaments personalitzats i adaptats a cada cas. A més, col·laborem amb especialistes i altres centres externs de referència per a serveis d’ecografia especialitzada, endoscòpia, TAC i ressonància magnètica.

Cirurgia Veterinària de Qualitat

El nostre equip quirúrgic complet ofereix garanties excepcionals per a tota mena d’intervencions quirúrgiques. Des de cirurgies rutinàries com esterilitzacions i higiene dental fins a cirurgies més complexes com traumatologia, extracció de neoplàsies o procediments oftalmològics. Prioritzem sempre la seguretat i el benestar dels nostres pacients durant els procediments, assegurant l’ús de condicions òptimes d’esterilitat i material de màxima Qualitat. A més, oferim seguiment postoperatori continu, de proximitat i atent.

Servei Veterinari a Domicili

Entenem que en algunes situacions, portar els animals a la clínica pot ser complicat. És per això que oferim un servei veterinari a domicili amb tot el recolzament del material i equipació pròpia de la clínica per donar el millor servei. Aquesta opció és ideal per a animals estressats o amb mobilitat limitada, i també és convenient quan la logística ho requereix. Si necessiteu aquest servei, us preguem que el reserveu amb antelació per a una millor coordinació.

Obre el xat
1
Scan the code
Hola, benvingut/da!
Com podem ajudar-te?