Cavalls i Èquids

La nostra unitat mòbil per a èquids ofereix serveis de salut, incloent  revisions, medicina preventiva, diagnòstic per imatge, medicina esportiva, odontologia, exàmens precompra, identificació i documentació. Disposem d’equips propis de diagnòstic per imatge d’última generació (EquineDR de Intech) per a assegurar la millor qualitat d’imatge possible i el millor diagnòstic.

Revisions Completes i Detallades

Les nostres revisions veterinàries per a cavalls i èquids són detallades, professionals i minucioses. A l’examen s’oferirà una avaluació exhaustiva de la salut general, el sistema locomotor, la funció cardiovascular i altres aspectes clau per assegurar el benestar del vostre animal com medicina preventiva, analítiques sanguínies i coprològiques.

Medicina Preventiva i Cures Esportives Personalitzades

Dediquem especial atenció a la medicina preventiva, oferint plans de vacunació, desparasitació i cures preventives personalitzades. A més, proporcionem assessorament en medicina esportiva per assegurar un rendiment òptim del vostre èquid en la seva activitat física.

Diagnòstic d’Imatge Avançat amb Mobilitat

El nostre servei de diagnòstic per imatge està equipat amb la tecnologia més avançada, incloent l’ús d’aparells de diagnòstic per imatge directe d’última generació, com l’EquineDR de Intech. Aquest equip permet obtenir imatges d’alta resolució, essencials per a una anàlisi i diagnòstic precís. A més, la mobilitat del nostre equip ens permet realitzar aquests diagnòstics en múltiples localitzacions, garantint la comoditat i eficàcia del servei a la vostra ubicació preferida.

Cures Odontològiques Especialitzades

Oferim cures odontològiques especialitzades per als vostres èquids. El nostre servei inclou revisions dentals detallades, neteges i tractaments específics per a la salut dental dels cavalls, assegurant un manteniment adequat de la seva salut bucodental.

Exàmens Pre-Compra i Identificació Completa

Realitzem exàmens pre-compra minuciosos per garantir la salut i la qualitat dels èquids. A més, oferim identificació completa i documentació detallada per complir amb els estàndards legals i assegurar la traçabilitat de cada animal.

Obre el xat
1
Scan the code
Hola, benvingut/da!
Com podem ajudar-te?